Skip to main content

Agni Malliou

Interior Architect

"I live in the space where work, life and adventure overlap.
And i do it out loud."

H Αγνή Μάλλιου από το 1993 αναλαμβάνει την υλοποίηση έργων με απόλυτη ευθύνη και σεβασμό, εκπληρώνοντας μοναδικές ιδέες με διάχυτες εκφάνσεις έμπνευσης.
Με κύρια αιχμή την εσωτερική αρχιτεκτονική καθώς και τη συνολικότερη εικόνα επικοινωνίας ενός χώρου αναλαμβάνει με την ομάδα της έργα υψηλής αρχιτεκτονικής αισθητικής και μοναδικότητας. Σήμερα, τόσο η διαχρονική ενασχόληση όσο και η πείρα με όλες τις δυνάμεις συλλογισμού και σκέψεων οδηγούν στη γέννηση της NOUS.

''Παρατηρώντας για πρώτη φορά ένα χώρο πάντα με προκαλούν οι ιδιαιτερότητες του.

Ασυνήθιστες γραμμές, παράξενοι όγκοι είναι αφετηρία έμπνευσης.
Η αναβάθμιση της ίδιας της ζωής μέσα σε οποιοδήποτε χώρο είναι για μένα η πιο δυνατή πρόκληση σχεδιάζοντάς ένα project.
Μετά αλλά και πέρα απο την ικανοποίηση λειτουργικών αναγκών.
Να σε αιφνιδιάζει ένας τολμηρός συνδυασμός υλικών ή μια αναπάντεχη δέσμη φωτός. Ένα γυαλιστερό λευκό μάρμαρο ή μια ακαταμάχητη σκοτεινή εσοχή. Να παρατηρείς πόσο αρμονικά δένουν όλα μεταξύ τους αλλά και πως στέκουν μόνα τους. Να σε ξαφνιάζει ευχάριστα η ανάμειξη στοιχείων όπως είναι το διαχρονικό και το εφήμερο, το κλασικό και το μοντέρνο, το τεχνητό και το φυσικό. Στην απλότητα ενός άρτιου αποτελέσματος μπορεί κανείς να νιώσει πάντα μια ήσυχη πολυτέλεια και πληρότητα.

Χρειάζεται να δίνεις μεγάλο κομμάτι από τον εαυτό σου μεταξύ έμπνευσης και υλοποίησης. Αλλά αυτή είναι και η μαγεία αυτής της δουλειάς. Πιστεύω στην έκφραση, πιστεύω στο διάλογο, στην καλή ενέργεια, στην ευφορία που σου δίνει η επαφή με την φύση αλλά και ένα ποτήρι καλό κρασί.''

Δεν έχει σημασία πού ζείτε, το μέγεθος και η κλίμακα του έργου σας. Δεν έχει σημασία αν προτιμάτε κλασικό ή σύγχρονο στιλ. Η μετρική επιτυχία σε κάθε project είναι για εμάς απόλαυση και είμαστε ευγνώμονες για κάθε μικρό ή μεγάλο πελάτη!

The Team

Μια ομάδα δημιουργών που προσφέρουν, με επαγγελματισμό και συνέπεια, μια ευρεία κλίμακα υπηρεσιών που έχουν να κάνουν με την αρχιτεκτονική εσωτερικών-εξωτερικών χώρων.

About us

Ο προσανατολισμός στην ευημερία του ανθρώπου, στην αναβάθμιση της ζωής του και στη χαρά που αξίζει να βιώνει στην καθημερινότητα του οδηγούν την ομάδα της NOUS να δημιουργεί πολλά περισσότερα από χώρους που καλύπτουν απόλυτα τις ανάγκες ενός έργου. Δημιουργεί την ενέργεια που απογειώνει τους χώρους και μετατρέπει τις στιγμές σε αυτούς σε μοναδικές εμπειρίες ζωής.

Η πείρα και η άρτια τεχνογνωσία της Αγνής Μάλλιου, το πάθος της και ο δυναμισμός της ομάδας της NOUS, την τοποθετούν στην κορυφαία επιλογή για την αρχιτεκτονική εσωτερικού χώρου.

Meet NOUS

Η ομάδα της NOUS, έχει ως απώτερο στόχο την παροχή αρχιτεκτονικών και σχεδιαστικών εφαρμογών, για έργα που φέρουν μοναδική ταυτότητα στον χώρο - χρόνο και ικανοποιούν κάθε λειτουργική ανάγκη (κατοικίες, επαγγελματικοί χώροι, εκθέσεις, εστίαση, ξενοδοχεία).

Η διάγνωση των διακοσμητικών αναγκών και η ευελιξία ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε έργου, είναι τα δύο βασικά στοιχεία της ομάδας μας.

Think about NOUS

Η διαχρονική ενασχόληση όσο και η πείρα με όλες τις δυνάμεις συλλογισμού και σκέψεων οδηγούν στη γέννηση της NOUS.
 
Απο την ελληνική λέξη  "νους" ή "νόος" 
 
O νους κατέχει τη δύναμη της φαντασίας, της αναγνώρισης και της εκτίμησης, και είναι υπεύθυνος για την επεξεργασία των συναισθημάτων και των συγκινήσεων, με αποτέλεσμα τις συμπεριφορές και τις δράσεις. Έτσι και η NOUS δρα καταιγιστικά και ολιστικά στην ικανοποίηση των αναγκών κάθε έργου που αναλαμβάνει.
 
 

NOUS values

H NOUS αναλαμβάνει την υλοποίηση κάθε είδους έργου με απόλυτη ευθύνη και σεβασμό στις ανάγκες του έργου, ενώ η γνώση του σχεδιαστικού αντικειμένου οδηγεί στην εκπλήρωση μοναδικών ιδεών αρχιτεκτονικής με διάχυτες εκφάνσεις έμπνευσης. Το πάθος, ο δυναμισμός και η αγάπη για νέες δημιουργίες αποτελούν τα χαρακτηριστικά λειτουργίας αλλά και τον κώδικα επικοινωνίας της NOUS.

NOUS sustainability

Η βιωσιμότητα έχει γίνει ένα από τα σημαντικότερα στοιχεία της σύγχρονης αρχιτεκτονικής. Η NOUS με απόλυτο σεβασμό στην αρμονία υλικών, φύσης και περιβάλλοντος καινοτομεί με τις χρήσεις όλων των στοιχείων ενώ οι δημιουργίες της φέρουν πάντα την υπογραφή ενός επιθυμητού αποτελέσματος απαράμιλλης αισθητικής και χαμηλού ενεργειακού αποτυπώματος.

Our Clients

Είμαστε ευγνώμονες για κάθε μικρό η μεγάλο πελάτη. Αναπτύσσουμε μακροχρόνιες συνεργασίες και εξελισσόμαστε παράλληλα...